....................... www.guilthee.com | 2006 - 2014 | Veszprém


PREĐAŠNJI

MAGYAR

ENGLISH
VESTI | ISTORIJA | REČI | DISCOGRAFIJA | ČLANCI | KONCERI | DOWNLOAD | FORUM | KONTAKT | LINKOVI


2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 |


07. Febrar 2012

Radovi na trećem albumu su u toku. Pisanje pesama porotiče na uobičajeni način – svako piše po jednu temu. Svaki instrument snimamo kod kuće u svojem mini studiju, tako da vremena imamo na pretek.
Datum izdavanja nije još određen.
Trenutno VIII piše tekstove.
Ne tražimo izdavačku kuću ali smo skloni pregovaranjima, ako se album može skinuti besplatno i odavde.


13. Novembar 2011

Nagaarum je objavio svoj novi album Nanoverzum zajedno sa Müonovim (Piris Ákos / October Sun, To-Mera/) projektom Hét Ég.

Dva albuma se mogu skinuti odavde.


27. Oktobar 2011

Zbog premalo koncerata benda Károly je napustio formaciju. Odlučio je posvetiti svo svoje vreme svojoj drugoj grupi Animid Effectu i koncertima.
Mali bendovi kao GuilThee ne mogu ući u žižu interesovanja bez nastupanja. No velike kompanije koje organizuju nastupe rade sa malim brojem već poznatih bendova, među koje amateri mogu upasti samo ako malo podmažu zubčanike. A mi nemamo te pare.
Radimo dalje u nadi za bolje sutra na novom albumu.

- Nagaarum -


30. Szeptembar 2011

Nagaarum je objavio svoj novi solo album Űrkert.
Link: Nagaarum - Űrkert


19. Szeptembar 2011

Varga Betty redovna vokalistkinja benda peva Schubertovu Ave Mariju Link za preuzimanje:
Betty Varga - Ave Maria (Franz Schubert)


02. Szeptembar 2011

Verkfilm o snimanju Homunculus paradokona.
Studijski radovi, intervjui, demo verzija pesme Succubi i snimci o Balázsu kako svira saksofon.

http://www.youtube.com/watch?v=2UnZhSVcvRU


08. August 2011

Nagaarum je završio prvi spot za svoj
prvi album.


17. Jul 2011

Naš fotograf, Miši Keleš
ne postavio nekoliko novih, divnih fotografija u svoju novu galeriju The Very Best Of Me. http://kolesm.500px.com/#/0
Web stranicua koles.hu.


6. Jul 2011

Za vikend nas je ovde u Vespremu posetilo dvoje naših prijatelja, Zoltan Oravec dopisnik sajta Shockmagaz i Zoltan Sapanoš dopisnik sajta Rockerek.
Stavili neke nove slike u galeriju.

Druga vest je da 11-og tekućeg dajemo ekskluzivni inetviju u Zabranjenom Radiju u emisiji Gorezone.


14. Jun 2011

Gabor je izdao svoj prvi solo album. Projekt je dobio ime Nagaarum.
Slušaoci mogu čuti 56 minuta eksperimentalne muzike u 11 pesama, prožete ambijentalnim death metalom i zvucima analog klavijatura. Jednostavno, tamno i depresivno.

Album možete skinuti sa službene web stranice:
www.nagaarum.com


24. May 2011

Besplatno možete skinuti sve naše demo radove i dva najnovija albuma: Homunculus Paradoxon i Lustration sa našeg „Download“ linka. Dva zadnja albuma možete poručiti i putem mejla, ako ih želite imati i materijalnoj verziji.

Uz sve to, polako počinjemo radove za sledeći materijal.


31. Januar 2011.
HOMUNCULUS PARADOXON


Dragi prijatelji od danas možete poslušati naš novi album na našem Mymusic sajtu.
Današnjim danom smo završili i kopirajt istoga. Izdavaćku kuću ne tražimo, "jer šta će nama šoferima kuća..."?
Ko želi nabaviti materijal u najboljem kvalitetu, moći će to učiniti za nekoliko dana. Naime MÉZ distribuira i ovaj album.

Uvek smo smatrali internet i pisanu štampu kao glavne kanale kojima se promociramo, tako da ćemo i ovoga puta ućiniti isto čim se umnožavanje CD-a završi.

17. Decembar 2010

Završili su se radovi na Novom projektu koji je dobio ime Homunculus Paradoxon.

Završili smo sa masterom i ustanovili, da je zvuk mnogo bolji nego na predhodnom (Lustration) albumu, pogotovo što gitare nisu dobile toliko efekta. Ovako smo uspeli postići čistiji i dinamičniji zvuk.
Ternutno radimo na kopirajtu i na promociji materijala.
Pored svega toga Mihaj (naš cenjeni fotograf) ovog puta uređuje i osmišljava omot, tako da će oni koji odluče da kupe CD imati u rukama inovativno izdanje sa iznenađujućim texbook-om.
Veoma se radujemo činjenici da nas je potražilo 16 internetskih i printanih medija, da im pošaljemo promotivni materijal.
Dužina materijala je negde oko 49 minuta, koja će od januara biti postavljena na Mymusic sajt i gde ćete biti u mogučnosti poslušati ga u potpunosti, u izvanrednom kvalitetu.
I samo još nešto: Na album se provikao i jedan stiha na srpskom.

29. Septembar 2010

Ovog vikenda počinjemo snomanje materijal Homunkulus Paradokson u AMP studiju u Bandu.
Evo nekoliko naslova sa novog materijala:

Redhand Succubi Theory
Chorion
Manna Di San Nicola
Die Vier Junkfrauen
Útban délnek
Spire Disaster
The First Experiment


Gabor je imao hiruršku intervenciju na kolenu tokom septembera, te sada pošto se godinu dana mora odreći od bubnjeva on šiba po basu na snimkama. Videćemo kako će sve to proći. No u svakom sličaju želumo mu brzi oporavak.
Da bismo ženske vokale učinili još ozbiljnijima, na novom albumu se u nekoliko pesama pojavljuje i Anita, sestra naše drage Betty-ke. Pa da vidite kako sestre pevaju u duetu...

05. Septembar 2010

Ostvaralac omota prethodnog albuma gospodin umetnik Zoltán Pataki, koji se takođe bavi tetoviranjem, kritikom, i žurnalizmom ima izložbu u Pečuh u Kanta Bar-u 10-og 9-og tekuće ove. Dakle vidimo se 10-og u kanti.

Kliknite na sliku.

- TéGé -

28. August 2010

Imaćemo 3 vikenda u studiju: konkretnije 2-3-16-17 septembar, i 6 i 7 novembar.
Ritam gitara, bas i vokali će sigurno biti snimljeni u studiju. Solaža i akustične gitara ćemo snimiti kod kuće na onaj "uradi sam način." Nabavili smo odličnu zvučnu karticu, pa ako možda bude malo manje vremena, onda možemo raditi kod kuće.
Na materijalu će biti industrijskih i ekoloških zvukova zahvaljujući našoj novoj kartici.

Bubnjevi će prštati po starim dobrim semplerima.

Očekuju se fotografije sa snimanja novog materijala, a možda i video snimak.

16. Maj 2010

Na novom albumi će biti 12 pesama.

U poslednjoj polovini godine smo uspeli sklepati demo od 47 minuta. Što se tiče tema u GuilThee-ju nema smeća, sve ostaju koako su napisane. I ovog puta je svako malo komponirao. Većinu rokčina je napisao Roy, no i Gabor i Balaž su napisali dve teme koje piče po dobro proverenom death-trash stilu. Emil je na midiju napisao neku melankoliju i dao par saveta za bubnjeve. Psihodeličanim delovima upravlja Gabor.
Nadalje sledi pisanje tekstova i volaka. Bettyka će opet svojim glasom doprineti mekanim i stravičnim temama na albumu.
Ovaj album ponovo pišem bez probi (svako ispred svog računara), tako da pre snimanja (koje će navodno biti na jesen) trebamo sežeti dosadašnja dostignuća...:- D

15-og maja u subotu smo bili na tulumu kog Roya, gde smo proslavili početak kraja novog albuma. Napokon smo uspeli uslikati i Mšija, našeg fotografa, iako se veom nećkao. Zahvaljujući njemu imaćemo brdo novih fotografija u galeriji.

< < < Apropo! sestra Ristosa Kuzmina je napravila nekoliko fotografija i složila ih u jednu celinu, koja izgleda ovako.

> > > gallery

- Oli Khan -


11. Mart 2010

Završen.


7. Mart 2010

Nazad u yuesesar brate!

Ako nekog zanima kako izgleda vodeća intelektualna grupa Hunije u jednoj od napuštenih sovjetskik kasarni, onkad neka pogleda slike koje smo napravili. Ubedili smo vojnog atašea mađarske da će biti od velikog značaja za vojsku, ako budemo ovde napravili par fotografija sa bugarskim fotografom za Playboy Ristosom Kuzminom; i to sve zbog toga što nam je lični fotograf skoknuo do Cape Town-a, da uslika Cosby, Stills, Nash & Younga.
Na slikama se vidi darknes, strogost i hevimetal.
Yeah!

U.i. Treća slika izgledati glupo, jer mi je netko stavio drogu u kokain.

- VIII. -

Slike o kojima Emil priča će biti dostupne u našoj galeriji čim is Miško malo sredi. Tada ću se svakako javiti. Već godinu dana je prošlo od zadnjeg slikanja benda. Ja sada govorim.

Napisali smo i još jednu novu pesmu. Četvoro. Zajedno.

- TéGé -


9. Januar 2010

Sretna Nova Godina svima!

Pripreme i pisanje drugog albuma napreduje povoljno. Károly je bio kod mene prvog i drugog. Bez žurbe smo napisali opus od 6 minuta, koji najviše liči na monumentalni rad Beloved Wife of Man.

Otprolike imamo oko 22 minuta sirovog materijala, plus Emil ima nakoliko apstraktnih ideja.
Ovih dana ćemo odlučiti kad ćemo se ponovo sresti. A na taj susret benda povaćemo i Misi-ja – našeg dragog prijatelja – sa njegovim foto aparatom da zabeleži taj istorijski događaj.
Osim toga, godinu dana je prošlo bez ijednog koncerta. Međutim, kritike o Lustration-nu se sa pojavile na nekoliko intrnet sajtova, kao i u tiskanim medijima tj. u Metal Hammer-u, a imali smo i live inetrviju u Tilos (Zabranjeni) radiju.
Mi smo OK. Hvala na pitanju! Nismo u žiži pažnje, no ko želi u spot lightu, neka zapne.

- TéGé -


15. Novembar 2009

Jučer je bend imao sastanka i uz malo pića i sa "kockom koja je bačena" doneli su važne odluke koje se tiču njihove budućnosti.
Prvia vijest koja, je ujedno i žalosna, je ta da Pesta Vértesi više nije član benda. Sada bend broji četiri člana, kao na počecima, no nemaju basistu. Međutim ni ne traže. Za žive svirke koje se budu pogodile Emil će tući po basu. A za studijuske radove će neko od četvorice snimati bas. Možda i više njih. Ili, kako to več situacija bude tražila...
Novi audio materijal će biti prikazani, kao što smo to i zadnji put spomenuli za X meseci, Y tjedna i Z dana. Do sada korištena psihodelija će biti ubačena među same pjesme i teme, tj. neće više biti (ili ne stalno) odvojenih psicho pjesama. Naravno Betty Varga još jednom posuđuje svoj anđeoski glas produkciji. Emil radi na tekstovima koji će skupa obuhvatiti jednu temu.


23. Octobar 2009

Na današnji dan [državni praznik prvenstveno u mađarskoj] GuilThee počinje pisati svoj drugi tonski zapis. Materijal će se pisati kao i do sada, interaktivno i sa minimalnim brojem proba. Vreme na palubi je tačno 13 sati i 50 minuta. Roy se već oko pola sata bori sa gitarom, da izmisli neki opasni uvod.
Na sreću tahnička oprema nas još ne sputava u radu...

Budući da nas ovaj put ne uzurpira nikakva zla nacija, uz najveću pribranost, i sa dušama našim podešenim na talase mira i muzike, skoncentrisani nastojimo stvoriti nešto što će vam pružiti osveženje za srce i uši, negde oko X meseci, Y nedelja i Z dana.

Kovács mesečaru Tamásu i Pallagi oktober Attili hvala na tehničkoj podršci! Još smo mi rasejani...


27. Septembar 2009

Gabor se u julu sreo sa Tomi Kovacsem iz Lunatic Asyluma, i ovaj sastanak je stvorio monstruma zvanog Krampüs. Cilj je stvaranje brze i duboke grindcore muzike bez melodičnih vokala. Službenu stranicu možete naći na www.krampusband.com. Prve četiri pesme se mogu poslušati na MySpace-u.

Prvi koncert će biti u Kulturnom domu u Ajka-Padragkútu oko 18:30 (okt 26.).

Link za slušanje.

- TéGé -


14. Jul 2009

Zdravo!

Nešto smo mozgali (Pesta, Roy i ja) da ćemo ovog vikenda razmišljati o prošlosti i budućnosti, i zalivati naša ,od prašine zapaljena grla sa hladnim i milujćuim nekterima. Dragi naši prijatelji, članovi obitelji su se odazvali ovom plemenitom događaju koji će biti kod jezera Balaton. Dolazi nam i Gergő bivši član i osnivatelj grupe, pisac tekstova za Tri Knot Lane, pevač crtač omota i izmislioc GuilThee logoa.

Najnovije vesti su da se pojavila kritika na portalu Mymusic o albumu Lustraion. Oh, da... Oni koji još nisu primetili, mogu tamo poslušati sve naše pesme u odličnom kvalitetu.

Link za slušanje.

- TéGé -


28. Maj 2009

Bend je ponovno pozvan od strane Tilos Radija da gostuje u njihovom Gorezone magazinu.
Ovde ćemo održati i premijeru novog albuma 15-og 6-og u 20 sati.
Tokom interjua slušaoci mogu postaiti pitanja bentu putem chat-a.

Tražimo tehničku podržku od strane Dalok.hu jer se mnogi korisnici žale na download.

Kritike o novom albumu uskoro možete naći (na engleskom) na našem sajtu pod linkom "članci". Posebno nam je zadovoljstvo da je Metal Hammer objavio kritiku o novom albumu i od moguć 10 poena nam je dao 8.

- TéGé -


18. April 2009

Pataki Zoli se bavi i tetovažom. Jedna njegova mušterija se toliko zanimala za lik koji se nalazi na novom Guilthee omotu da ga je iztetovirala na ruku. Tetovaža je stara tek nekoliko dana. „Kad se boje slegnu blista će u svom punom sjaju.” - objašnjavao je Zoli, jer se ja ne razumem u ove stavri ...

Bend ovime želi čestitati na izvrsnoj odluci ovog simpatičnog mladića!

- TéGé -


25. Mart 2009

OVDE a možeš skinuti albun Lustration!


24. Februar 2009
LUSTRATION


Dugo ste čekali, ali evo završili smo.
45 minuta materijali možete slušati 2 nedelje na našoj MySpace stranici (www.myspace.com/guilthee). Uskoro ćete audio izvanrednog kvaliteta moći skinuti sa interneta. Pregovori su već završeni u svezi distribucije.
Grafiku za omot je napravio naš dragi prijatelj Zoli Pataki, koji sada vrši zadnje radove na izgledu. Nadamo se da će vam se svideti album. Slušajte ga!

Na naslovnoj strani sajta možete glasati koja vam se stvar najviše sviđa.

6. Decembar 2008

Studijski dnevnik 3. deo
(Piše: Betty)

Na dan Svetog Nikole (po gregorijanskom kalendaru) opet smo se okupili kod Attile u studiju Betty, Roy i Gábor. Lep poklon, stalno samo radimo. : ) Naravno radimo iz ljubavi, tako da se niko ne žali.

Pre svega smo snimili sve akustare koje su zadnji put izostale. Projekat je bio uspešan ali malo dug. Pošto nam je vreme bilo ograničeno, nismo uspeli snimiti sve što smo planirali za taj dan. Ja sam na sreću imala vremena snimiti jedan kompletni track, mada je još ostalo posla oko njega. Bez Emila je bilo malo teže – jer pevač uvek uspe sprovesti svoje zamisli. Ali nije bilo večih problema. Ponovo se pojavavila problema H štimunga (veoma duboki štimung) tako da smo veoma sporo napredovali. Nedostaje još Pestin bas za svaku pesmu. Ali on će biti snimljet tek početkom sledeće godine. A i Attila je veoma zauzet.

O ovom danu trebam još spomenuti de je bio veoma naporan i poučan. Mislim da je svako naučio nešto, i iz ovog pouka izvukao najboloje naravoučenije. Pre svega da je za kvalitetan rad potrebno mnogo vremena, i da se jedan radni dan sastoji iz 8 sati a ne manje. Sve u svemu vreme je brzo proletelo, i ja sam se lepo zabavila. Utisak mi je da sam svoj deo – uprkos svemu – uradila najbolje što sam znala.

O Attili moram istaći, da umesto živaca ima sajle, da samo maksimalno odrađene teme prihvata kao gotove teme i da je veoma pozitivan čovek. Sad bih ga znala havliti do jutra, ali ne želim megalomanizirati stvari, o njemu neka bude dovoljni ovoliko.

Svi su uzbuđeni zbog probe sledećeg vikenda. Momci se spremaju sa velikim snagama. A koliko sam ja obaveštena o stvarima, znam da svirka na koncertu 19-og još nije sigurna, no o tom potom. Veszprém 20-og je siguran. Ja se nadam da ću ih videti uživo. Ovakvu mogućnost ne bih izostavila nizašta na svetu. Ono što očekujem od ovog koncerta je isto to što sam lane proživela: čist metal za svakoga, začinjen brutalnošću i ozbiljnošću, bez glume i egoizma. Napred momci!


24. Novembar 2008

Studijski dnevnik 2. deo
(Piše: Gábor)

Ni sneg koji je ove godine rano pao – makar i na par dana – nije nas sprečio u tome da odemo u Bakony za vikend. 90% vokala je snimljeno. Betty i Emil su radili sa Attilom negde oko 15 sati u subotu i nedelju. Emilovo tzv. pevanje je sve snimljeno, Betty još nije završila sve svoje delove, ali vrištanja, mrmljanja, brbljana i druge boleštinje od zvuka koje se „proizvode” pomoću grla su izrađene do tančina. U jednoj pesmi se čak i Gábor smilovai i otpevao nezaboravni back ground vokal.

Sve u svemu, materijal koji smo snimili odaje dosta različite utiske black, death i gothic metala.

Pozitiva u svemu je da su se mnoge ideje rodile na snimanju, tako da je materijal prošaran jakom improvizatinom formom. Naravno zbog toga smo i malkice sporije napredovali, ali je Attila opet poližio novi ispit iz strpljivosti. U nedelju negde oko 8 uveče (počeli smo u 10 pre podne), pogledao nas je svojim očoma buljavim od rada i rekao:

- Za danas je dosta...

Još jedna cela pesma čeka svoj ženski vokal, i to je to.

Misi je opet došao na snimanje, pa je malo škljockao svojim aparatom. Pogledajte u arhvi.


(Piše: Emil)

22-og novembra na dan svete Cecilije – iz nehata, ali sa nadom u najbolje i sa hvalom na ustima da se sve dešava baš ovoga dana – Emil je počeo snimaje hars vokala, vriski, na momente čudnih recitovanja, a uzdajući se u pomoć i posredovanje svetice, i Attiline strpljivosti čak i pevanja pojedinih temi. Krajnji rezultat je izgleda zadovoljavajući. Barem nam snimci tako pokazuju.

U nedelju ujurtu je Lilitha, riđi demon i uništiteljica roda ljudskoga počela, u postavi muzičkih kulisa sa pratnjom izmerenih bubnjeva, uz cinični dijalog i pulsiranje gitara, sprovoditi ljutiti plan Zmije, i jabukom je nudila muža svojega da zajedni strmoglave rod ljudski u propast. Okovana notama – koje su snimljene (baš zbog toga) da nepromenljiva forma obuhvati konstrukciju sadržaja promenljivog mita, da empatički naglasi jednu od poruka mita, a to je da akteri događaja shvativši težinu svoga greha dolaze na prokletu zemlju – shvaća svoju grešku.

Mrak i bol pokrivaju sve. Teško im je srce i velik im je bol. Samo ih njihovi grobovi čekaju sa mrtvačkim pokrovom od peska.

Ovo je bila tema zadnje pesma koja je snimljena sa harsh vokalima.

Posle ovoga je sledila devojka sa kristalnim galsom – kao izbavljenje iz nebesa za dvoje grešnika – Betty. Njene osmišljene ideje obećavaju nadu i izbavljenje od Lilithinog nezahvalnog greha. U dvorcu ofucanog barona njena vriska je zapečatila sudbinu radoznale žene. Uči nas da se pokoravamo stavrima protiv kojih smo nemoćni, koje nam kradu dah, a mi ih jurimo praćeni svojim genima koji u sebi nose samouništenje čovekovo sve do naših, već unapred pripremljenih grobova, pokoravajući se svojoj prolaznosti.

Eto ovakve stvari su se desile na dan svete zaštitnice muzičara. Ali ipak još ima nekoliko nedovršenih stvari; nekoliku dopunskih misli koje se još moraju istaći, vraćanje zvezde koja daje nadu na mračni nebeski svod, itd. – sve će to Bettyka sa svojim somotnim glasićem srediti u „revers”-u.


17. Novembar 2008


Studijski dnevnik - 1 deo.

U malom, ali lepom i živopisnom gradiću Bandu (u blizini Veszpém-a) započeli smo snimanje novog materijala, koji će - po našim nadanjima - sad već biti celi album. Snimanje traka će otprilike trajati negde oko mesec dana. Károly je prvi počeo raditi na materijalu, a posle njega je u nedelju i Balázs zasvirao svoje rifove.
Za snimanje smo dobili i specijalni KSP gitaru (ubite me ako znam šta znači), od njenog tvorca, koja svojim mahagonijskim telom, i dubokim rifovima daje nežnu brutalnost skalama. Solo i akustare ostaju za decembar, a bas za prvi deo januara. Oko bubnjeva i sintisajzera Gábor neprestalno muva, tako de će biti perfektni.
U medjuvremenu, dok se snimaju teme u studiju kod Attile, Betty i Emil rade na textovima, koje će snimi 22-og i 23-eg. Kako smo i navikli GuilThee ostaje i dalje kod dubokih filozofskih tema u svojim textovima. Za razliku od ranijih demo snimaka, na ovom albunu dva rada imaju, madjarski text, a jedan je mešavina engleskog i madjarskog (dve reči su čak i na staroslavenskom).

Misi, zvanični fotograf benda je napravio par snimaka tokom snimanja, i napokon imamo slike o Emilu. Slike ne kojima ima kosu.
Extra Mićo!

Nekoliko naslova sa novog albuma:

Embarrassment of the Fall and of the Fool As Well
Regrettably Compound by the Son of the Adeptus and the Blind Mistress
Lilith and the Serpent
Minor Disturbance in the Spirit Sphere in Antiquity
Learn to Obey
Enuma Elis
S eljön értünk a fény

Atilla ima 7 mačaka.


14. Septembar 2008

U novembru bend počinje snimanje svog trećeg demo materijala u studiju Atile Palagija u Bandu. Dužina materijala je negde oko pedeset minuta. Kako i slike prikazuju pripreme su u „toku”... Pošto smo uspeli nabaviti dosta dobru opremu tj. profesuionalnu zvičnu karticu, studijske zvučnike - nameravamo i ovog puta sami uraditi master. No sada nećemo žaliti vreme. Trudićemo se da konačni zvuk bude potpuno savršen, što na žalost ujedno znači da konačni materijal neće biti gotov ove godine.
U sledeća dva meseca radimo na daljim temama i textovima, koji uskoro trebaju zadobiti svoj konačni oblik. U ovakvom duhu je protekla i duga-proba ovog vikenda.

Moguće je da ćemo sedište benda prebaciti u Budimpeštu, pošto ovde nećemo imati gde da vežbamo, a i menađer Zsolt nam je tamo.

TéGé


22. August 2008

Gotov je sajt našeg prijatelja Zoltana Patakija. Zoli će kreirati omotnicu za novi album. Klikni ovde ako želiš videti njegov sajt.

„...Vanjština će odražavati odlučnost i bolesnost muzike i texta. Nadam se da ću moći vizuelno dočarati atmosferu materijala... I hvala što ste na mene mislili...”

TéGé


09. August 2008

Od 23. jula GuilThee ima novog pevača. Dečko je iz Vojvodine i zove se Čula Emil. Za novi materijal već on piše textove. Imali smo već jednu zajedničku probu. Dobra vest koja još spada ovde je da imamo 37 minuta novog materijala, koji je skoro u potpunosti gotov. Za neke teme se naziru već i vokali. Pretežno svako vežba kod kuće, a ideje razmenjujemo preko interneta. U sadašnjoj postavi benda nijedna dva člana ne žive u istom gradu.


I dalje glavnu promocije našeg materijala vršimo preko interneta.
A pored svega i sajt nam je dobio novi izgled.
Želeo bih podsetiti naše fanove i našu publiku, da će odsad pa nadalje i u buduće zvanične informacije o bendu naći prvenstveno na ovom sajtu. Naravno legitimne internet stranice kao ((Majspejs, Majmjuzik) i dalje prenose vesti koje dobijaju neposredno od nas.

TéGé


15. Jul 2008

Juče smo dali interviju za Tiloš Radio. Razgovor možete poslušati ovde.

TéGé


19. Jun 2008

Zdravo!

Gergo je morao zbog ličnih i muzičkih nesuglasica napustiti GuilThee. Pregovaramo sa nekoliko mogućih naslednika.

Dobra vest je da smo dobili poziv od Tiloš Radija u live emisiju Gorezon.

TéGé


16. Jun 2008

Od juče bend ima novog izvršnog produceneta. Dečko se zove Capan Žolt, i u vezi koncerata ili tehničkih pitanja možete ga kontaktirati na ovoj adresi.

TéGé


7. May 2008

Gabor je pokrejuo svoj jednočlani psihodelik bend pod imenom Pigbalon. Tri kompozicije se mogu poslušati na sajtu Majspejsa ovde: www.myspace.com/pigballoon...
VESTI | ISTORIJA | REČI | DISCOGRAFIJA | ČLANCI | CONCERTI | DOWNLOAD | FORUM | KONTAKT | LINKOVI

© | 2006 - 2014 | Veszprém| GuilThee | All rights reserved!


.. .. ..